STÄNG X

STÄNG X

STÄNG X

 

SNOWBERRY HILL
Ritat av Martina Wahlgren och Karin Wingårdh på
Wingårdh Arkitektkontor. God design, maximal funktion och väl utnyttjade ytor är grundinställningen. Lägenheterna är utförda med enkla raka linjer i en rationell struktur. Ett slätt slitstarkt betonggolv målat med jämn grå epoxifärg. Rumshöjden är 273 cm och väggarna är vita.

LÄGENHETERNA
Lägenheterna formas efter era behov. Det går att lägga till rum, välja plats för kök/pentry, kanske en bastu om så önskas? Bostaden kan passa likväl den stora barnfamiljen som det bekväma paret som tröttnat på villalivet. NI bestämmer hur NI vill bo.
Samtliga lägenheter har balkong i söder och till etagelägenheterna har man en skyddad uteplats på 20 -35 m2 designad av landskapsarkitekten Johan Paju.
Badrummen är helkaklade med bl a stora 60x60 kakelplattor i ett spännande mönster. Den specialgjorda 3 meter långa bänken i betong med inbyggt handfat är ritat av Wingårdhs. Moderna handdukstorkar och 50x50cm Regn-dusch.

Klicka för större bild

Badrummet är helkaklat med bl a stora 60x60 kakelplattor i ett spännande mönster. Den specialgjorda 3 meter långa bänken med inbyggt handfat är ritat av Wingårdhs och designen är undertecknad Philip Starck. Möjligheterna är många i lägenheterna.


Klicka för större bild

ENERGI/KLIMAT
Håll fötterna varma och huvudet kallt. Jämn temperatur och frisk luft erbjuds. En modern bergvärmeanläggningen producerar energi- och kostnadseffektiv värme och kyla. Detta styrs från var och en av lägenheterna genom ett knapptryck.
Valet av LED-ljus i lägenheterna och som utomhusbelysning gjordes då det är mycket energieffektivt och har det mest solljusliknande egenskaperna.

Golvvärmeslingor ger en mycket behaglig värme. Här kan man gå barfota på betonggolvet. Dessutom förses lägenheterna med förvärmd friskluft. I badrum och pentry tar frånluftsventilerna hand om förbrukad luft och skickar ner den till värmeaggregatet som efter att tagit ut värmen, åter skickar luften ut i det fria. På sommaren skickar aggregatet ut kyld friskluft

Ekonomisk plan och stadgar
Ekonomisk plan Erbjudande Stadgar